Måndag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter och rödbetor
– Kycklinggratäng m sambal oelek & mangochutney, ris och grönsaker
– Veg*: Halloumigratäng m sambal oelek & mangochutney, ris m. m.
– Räksallad

Tisdag
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Moussaka med tzatziki
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Tacosallad

Torsdag
– Jägarbiff med svampsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Veg*: Krämig tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– GI-sallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Chokladkräm med vispgrädde
– Vegolyx: Morots-/halloumibiff med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Chokladkräm med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg