Måndag
– Stekt lunchkorv med skagenröra och hemlagat potatismos, senap
– Stekt kycklingfilé med provencalsk sås, stekt potatis & haricots verts
– Pastasallad med tonfisk

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt
– Hemlagad kalops med kokt potatis och kokta morötter, rödbetor
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– Coleslawsallad med salami

Onsdag
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos & grönsaker
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Veg*: Pasta med champinjoner och grönsaker i krämig ädelostsås
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Pannbiff med bacon- & whiskysås, stekt potatis, grönsaker & färsk inlagd gurka
– Spenatsoppa med ägghalvor och prinskorv, hembakt bröd
– Vegetarisk sallad med brie, frukt & quinoa

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik m fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Limepannacotta
– Vegolyx: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Limepannacotta
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg