Måndag
– Krämig fläskfilégryta med champinjoner, stekt potatis och grönsaker
– Spaghetti bolognese
– Räksallad

Tisdag
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Veg*: Flygande Halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, kokt brocoli och gelé
– Nudelwok med kyckling & grönsaker, soja-/chilisås
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås & grönsaker, lingonsylt
– Veg*: Krämig majssoppa med hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekta champinjoner och grönsaker, Peach Melba-paj med vispgrädde
– Vegolyx: Stekt grillost med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekt svamp & grönsaker, Peach Melba-paj med vispgrädde
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg