Måndag
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Kycklingfilé med gräddsås, hemlagat potatismos & lingonsylt
– Coleslawsallad med kyckling

Tisdag
– Lasagne
– BBQ-kassler med blue cheese-creme, potatismos & grönsaker
– Veg*: Vegetarisk lasagne med chèvre, spenat & soltorkade tomater
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Boeuf bourguignon med pilaffris och haricots verts
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Veg*: Konjakspetsad champinjonsoppa med hembakt bröd
– GI-sallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vegolyx: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg