Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, hemlagat potatismos och grönsaker, lingonsylt
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk, grönsaker) med ris & kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Helstekt karré med krämig dragonsås, stekt potatis och grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och haricots verts
– Gulaschsoppa med gräddfil & hembakt bröd
– Coleslawsallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Vaniljpannacotta med bär
– Vegolyx: Zucchinifritter & stekt halloumi med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Veg. vaniljpannacotta med bär
– Tonfisksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg