Måndag
– Stekt lunchkorv med skagenröra och hemlagat potatismos, senap
– Oxjärpar med kantarellsås, kokt potatis och grönsaker
– Räksallad

Tisdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Flygande Jakob med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Hemlagad kalops med kokt potatis och kokta morötter, rödbetor
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med chèvre, spenat & soltorkade tomater

– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås och gröna ärtor
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– GI-sallad med brieost

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hallonpannacotta
– Vegolyx: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hallonpannacotta
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg