Måndag
– Pasta penne med köttbullar i tomat-/basilikasås, kokt broccoli & riven parmesan
– Kycklingfilé med krämig dragonsås, stekt potatis & grönsaker
– Tonfisksallad

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Räkbakad sejfilé med hemlagat potatismos och grönsaker
– Pastasallad med skinka

Onsdag
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Grön curry (kyckling) med ris & kokt broccoli
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Pannbiff med lök, hemlagat potatismos, sås och grönsaker, lingonsylt
– Gulaschsoppa med gräddfil och hembakt bröd
– Räksallad

Fredag
– Fredagslyx: Fläsknoisette med chilibearnaise, stekt potatis och grönsaker, Pannacotta på blåbär och stjärnanis
– Salamisallad med brie & frukt