Måndag
– Helstekt fläskkarré med gräddsås, hemlagat potatismos, grönsaker och gelé
– Chili con carne (nötfärs) med ris
– GI-sallad med brie

Tisdag
– Isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter & rödbetor
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Räksallad

Onsdag
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Italiensk kycklinglasagne
– Coleslawsallad med salami

Torsdag
– Ungersk schnitzel (med sauce picante), stekt potatis och grönsaker
– Sötpotatissoppa med curry & lime, hembakt bröd
– Kycklingsallad med bacon

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingfilé med choronsås, rostade rotsaker och smörstekta champinjoner, Äppel- & mandelpaj med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & oliver