Måndag
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Helstekt fläskkarré med gräddsås, hemlagat potatismos, grönsaker & lingonsylt
– Coleslawsallad med kyckling

Tisdag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis och smörslungade morötter
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Pytt i panna med stekt och rödbetor
– Fiskgratäng med skaldjurssås, hemlagat potatismos och grönsaker
– Veg*: Rotsakspytt med chèvre, stekt ägg och rödbetor

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och haricots verts

– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Fredag
– Fredagslyx: Fläskfilé Charlemagne – gratinerad m. champinjonstuvning, bearnaiseås, stekt potatis och haricots verts, Hembakt Dumle-kladdkaka med grädde
– Vego-lyx*: Halloumi Charlemagne – som Fredagslyxen men med halloumi istället, Hembakt Dumle-kladdkaka med grädde
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg