Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos och senap
– GI-sallad med kyckling

Tisdag
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Veg*: Flygande halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, haricots verts och gelé
– Sprödbakad alaska pollock med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Veg*: Stekt tofu med grönsaker, kokt potatis och kall örtagårdssås
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt

– Klar kycklingsoppa med grönsaker, ostmacka på hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost och kalamataoliver

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med balsamicosås, potatisgratäng och haricots verts, Apelsinpannacotta med chokladsås
– Vego-lyx*: Morots- & halloumibiff med balsamicosås, potatisgratäng och haricots verts, Apelsinpannacotta med chokladsås
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg