Måndag
– Kyckling, ris & curry, gröna ärtor
– Mustig chorizogryta med skinka, vita bönor, potatis och morötter
– Tonfisksallad

Tisdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis & grönsaker
– Plommonspäckad fläskkarré med med gräddsås, kokt potatis, grönsaker & äppelmos
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Stekt kycklingfilé med chilihet limesås, stekt potatis och haricots verts
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater, spenat & chévre
– Tacosallad

Torsdag
– Jägarbiff med svampsås, hemlagat potatismos, grönsaker & lingonsylt

– Veg*: Krämig palsternackssoppa med ostmacka på hembakt bröd
– Coleslawsallad med fetaost

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med grädde
– Vego-lyx*: Zucchinifritters med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med grädde
– GI-sallad med salami

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg