Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, hemlagat potatismos och grönsaker, lingonsylt
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Tisdag
– Hemlagat rotmos med rimmad bog, senap
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Veg*: Flygande Halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis och grönsaker
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Veg*: Vegetarisk rotsakspytt med chèvre, stekt ägg och rödbetor
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Konjaksspetsad räksoppa med hembakt bröd
– GI-sallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vegolyx: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg