Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Veg*: Pasta med champinjoner och grönsaker i krämig ädelostsås
– Räksallad

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, och smörslungade morötter
– Kyckling Teriyaki med ris och wokade grönsaker
– Veg*: Tofuwok Teriyaki med ris
– GI-sallad med fetaost

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Kycklingfilé med svamp-/skinksås, krämigt potatismos med vitlök & gräslök, smörstekta morötter
– Tacosallad

Torsdag
– Grekisk nötfärsbiff m. tzatziki, örtstekt potatis & smörfrästa grönsaker
– Veg*: Spansk potatis- & mandelsoppa toppad med vindruvor och fetaost, Hembakt bröd
– Pastasallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekta champinjoner & grönsaker, Hembakt äppelpaj med vaniljsås
– Vegolyx*: Stekt grillost med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekt svamp & grönsaker, Hembakt äppelpaj med vaniljsås
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg