Måndag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter och rödbetor
– Smörstekt kycklingfilé med dragonsås och rostade rotsaker
– Veg*: Stekt halloumi med dragonsås och rostade rotsaker
– Tonfisksallad

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, och smörslungade morötter
– Macaroni & cheese med tryffel, toppad med örtstekt kyckling och wokade grönsaker
– Veg*: Macaroni & cheese med tryffel, toppad med örtstekt halloumi och wokade grönsaker
– Pastasallad med räkor

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Biff stroganoff med ris och grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås och gröna ärtor
– Asiatisk kycklingsoppa med hembakt bröd
– Veg*: Asiatisk vegetarisk soppa med hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vego-lyx*: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli & fruktig sallad, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Salamisallad med brie & frukt

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg