Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Kyckling Teriyaki med ris och wokade grönsaker
– Veg*: Tofuwok Teriyaki med ris
– Räksallad

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörsfräst svamp
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Veg*: Vegetarisk rotsakspytt med chevrè, stekt ägg, rödbetor
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik m fläskfilé, kycklingfilé, karré och chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås och aioli, Vaniljpannacotta med bär
– Vego-lyx*: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås och aioli, Veg. vaniljpannacotta m bär
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg